Review Freds bouwtekeningen

Hier mijn mening over waarom het de moeite is om Freds bouwtekeningen aan te schaffen.

Freds bouwtekeningen is een online product met een pakket van meer dan 10.000 bouwtekeningen voorzien van handleiding. Dit zorgt ervoor dat je als klusser dus niet meer het internet hoeft af te zoeken voor nieuwe bouwtekeningen.

In het pakket zitten namelijk heel veel verschillende soorten bouwtekeningen. Van steigerhouten tuinmeubelen tot kledingkasten en hondenhokken tot vogelhuisjes. Ik heb hier haast alles mee gemaakt en het heeft mij echt tijd bespaart.

Ik vond het heerlijk om als ik iets ging maken gewoon even in het pakket te kijken en zoeken welke bouwtekening bij mij paste.

Wat zit er allemaal in?

Er zitten zoals gezegd meer dan 10.000 bouwtekeningen in. Nadat je het product hebt aangeschaft krijg je via je email je gegevens waarmee je kan inloggen. Als je die invult kom je op de homepage terecht. Die ziet er zo uit:

bouwtekeningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Beneden staat twee grote zip-bestanden waar je de bouwtekeningen kunt downloaden. Bij elke bouwtekening kun je een beschrijving vinden hoe je te werk moet gaan zodat de klus een succes wordt.

Ook kan je per categorie voorwerpen zien waar je bouwtekeningen van kunt vinden. Hieronder zie je hoe dat eruit ziet voor een klein groepje voorwerpen.

Bouwtekeningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je een groep aanklikt vind je vervolgens nog bouwtekeningen waar je uit kan kiezen.

Video’s

Ook zijn er uitlegvideo’s over hoe je iets in elkaar moet zetten. Zodat je een goed voorbeeld hebt over hoe het gedaan moet worden. Ik ben zelf ook liefhebber van beeldmateriaal omdat dit vaak meer zegt dan uitleg.

Bouwtekeningen

Bonussen

Ook krijg je als bonus een CAD tekenprogramma. Dat is Computer Aided Design en je kan er zelf 3D-producten mee maken. Ook kun je er je eigen bouwtekeningen mee tekenen.

Als tweede bonus is er de steigerhouten tuinmeubelen gids waarin je goede informatie vind over steigerhouten tuinmeubelen. Deze gids bevat echter niet zo heel veel relevante informatie en vind ik een bonus die niet echt wat toevoegt. Maar zie maar wat je ermee kan.

De website van Freds bouwtekeningen >>

Contact

Ook kan je contact opnemen met Fred en tot mijn verbazing reageerde hij echt op mijn vragen. Dus dat is ook een pré. Ik heb ook gecheckt of ik mijn geld terug kon vragen. En dat gaf hij ook. Al vond hij het wel een beetje vreemd dat ik na één dag zonder iets te downloaden gelijk mijn geld terugvroeg. 🙂 Om het daarna weer opnieuw te kopen. Maar wou gewoon even vertrouwen hebben en checken voor jullie.

Iets onverwachts…

Er was ook iets extra’s dat niet vermeld staat bij het product. Dat heet het doe-het-zelf winstpakket. Waar Fred uitlegt hoe je winst kunt maken met je eigen doe-het-zelf projecten. Dit wordt uitgelegd door middel van video’s en een goede handleiding die aan de hand van 20 plannen uitlegt hoe het werkt.

Review Freds bouwtekeningen

Conclusie

Indien je zelf al hebt geklust weet je dat een goede bouwtekening met instructie heel handig is en veel tijd en geld kan besparen. Het is dus handig om eventjes te investeren want je krijgt het geld dubbel en dwars terug voor de waarde wat je ervoor krijgt. Natuurlijk is eigen inzet wel vereist en ik blijf het zeggen dat je voor klussen nog steeds wat moet doen. Maar een steuntje in de rug kan nooit kwaad.

Dus al met al de 10.000 bouwtekeningen en bonussen die je ervoor krijgt zijn het zeker waard. En je krijgt levenslange lidmaatschap dus je hebt er altijd toegang tot.

Fred geeft zelfs een niet goed geld terug garantie. Dus je kunt het programma eerst eens even rustig doorkijken voordat je hem koopt. Als je nietGeldteruggarantie vind wat je zoekt krijg je je geld terug door een mailtje naar hem te sturen.

Dus er valt niks te verliezen, ik zeg doen!

Klik hier om naar de website van Fred Schouten te gaan >>