Fleur je tuin op en maak zelf een mooie plantenbak

Wilt uplantenbak-maken alvast een mooie plantenbak maken voor het voorjaar maar je weet niet waar je moet beginnen en zoekt een handig stappenplan die je er doorheen helpt het niet ingewikkeld is? Dan ben je hier op het juiste adres.

 

De meeste handleidingen op het internet zijn niet duidelijk te volgen en geven twijfels wat je nou precies moet doen. Zodat de kans op fouten groter wordt en je meer tijd kwijt bent dan nodig is. Je wilt een stap voor stap handleiding met de materialen die je nodig hebt zodat je zo snel mogelijk een mooie plantenbak in je tuin hebt en daar van kan genieten.

Gelukkig is een plantenbak maken helemaal niet zo moeilijk en kan iedereen dat met de nodige inspanning het voor elkaar krijgen. Je moet alleen wel even de handen uit de mouwen steken natuurlijk.

Stappenplan plantenbak maken

Stap 1 Een Bouwtekening

Een goede bouwtekening is het halve werk. Met een goede bouwtekening kun je

  • Snel aan het werk
  • Zie je direct wat je nodig hebt
  • Ontbreekt geen detail, dus je weet alle maten en waar je moet boren
  • Ben je sneller klaar

Ik heb zelf al  mijn bouwtekeningen bij Fred Schouten vandaan. Hij heeft een bouwtekeningenpakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen. Hierdoor hoef je nooit meer verder te zoeken naar andere bouwtekeningen op het internet wat een tijdrovende klus kan zijn en je vind niet altijd wat je zoekt. Nu heb je alles bij elkaar en weet je precies wat je nodig hebt en wat je moet doen. Dit bespaart een hoop tijd en geld.

Het bouwtekeningenpakket is voor de doe-het-zelver van elk niveau en je kunt er altijd mee uit de voeten. Ook als beginner. Ik raad het juist aan voor mensen die niet zoveel ervaring hebben.

Klik hier om het bouwtekeningenpakket van Fred Schouten te bekijken >> 

Deze bouwtekeningen hebben al honderden mensen geholpen met uiteenlopende klussen. Het bouwtekeningenpakket is in elkaar gezet met iemand met ervaring en het verzamelen heeft dan ook wel een tijdje geduurd maar dan heb je ook wat. Het is het meest uitgebreide pakket wat je kan vinden.

Freds bouwtekeningen bestaat al een tijdje en heeft veel tevreden klanten. Het is echter niet zo dat in één klap je hele plantenbak af heb. Je zult er zelf ook nog de nodige moeite in moeten steken. Maar dan heb je wel een mooi resultaat.

Hier vind je verder nog een kort overzicht om een plantenbak in elkaar te zetten zonder een bouwtekening.

Stap 2 De fundering

Bepaal de maten van je plantenbak en zaag een bodemplaat in de gewenste maat. Plaats daar bovenop 4 planken. Zorg dat je de planken goed schuurt voordat je ze gebruikt.

plantenbak maken

 

 

 

 

Plaats daarna een stevige paal op elke hoek van de plantenbak en gebruik houtlijm en schroeven om ze stevig vast te maken aan de planken.

plantenbak maken

 

 

 

 

Stap 3 De plantenbak opbouwen

Bouw je plantenbak zo verder op tot de gewenste hoogte.

plantenbak maken

 

 

 

 

Maak daarna de voetjes van de plantenbak zodat hij niet helemaal op de grond komt te staan en het water makkelijk weg kan. Deze voetjes bestaan uit twee stukken multiplex. Schroef de voetjes daarna aan de onderkant van de plantenbak vast.

plantenbak maken

 

 

 

 

Stap 4: afwerking

Boor daarna kleine gaatjes in de onderkant van de plantenbak zodat het water en vocht weg kan.

plantenbak maken

 

 

 

 

Als laatste kun je je plantenbak schuren en beitsen.

En daar is je mooie plantenbak.

 

Veel klusplezier en vergeet niet te kijken op de website met 10.000 bouwtekeningen zodat je nooit meer verder hoeft te zoeken en altijd wat bij de hand hebt.

Hij heeft nu een tijdelijke aanbieding en bied 50% korting. Ook heeft hij een niet tevreden geld terug garantie. Dus er valt niets te verliezen.

Klik dus snel hier om 10.000 bouwtekeingen te krijgen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *