Loungebank maken om te genieten van het voorjaar! Klik hier!

Loungebank makenWilt u een luxe loungebank maken voor het mooie voorjaar dat eraan zit te komen. Zodat je optimaal kan genieten in je tuin met vrienden of familie en bij elkaar kunt zitten in het mooie zonnetje. Dat kan nu met dit handige stappenplan inclusief bouwtekening voor een steigerhouten loungebank.

Ook is het handig als je een werkbank hebt. Zodat je veilig en goed te werk gaat. Hier vind je informatie hoe je een werkbank in elkaar zet.

De meeste bouwtekeningen en handleidingen op internet zijn onduidelijk of er zijn helemaal geen bouwtekeningen te vinden. Dat maakt het vaak lastig om met je klus te beginnen. Ik zat zelf ook altijd lang te zoeken naar goede bouwtekeningen en handleidingen op het internet en ik ken de frustratie waar jij wellicht ook mee zit als je het maar niet kan vinden. Gelukkig heb ik de oplossing gevonden en die wil ik hier met jouw delen. Omdat ik wil dat jij ook succesvol je klus kan afronden zodat er weer enthousiaste klussers komen die weer plezier beleven aan iets moois maken voor hun huis en tuin.

Het bouwtekeningenpakket

Ik gebruik een bouwtekeningenpakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen. Zodat ik alles bij de hand hebt en nooit meer verder hoef te zoeken. Wat mij veel tijd en zelfs geld bespaart. Want ik koop geen overbodige materialen en weet precies waar ik aan begin.

De 10.000 bouwtekeningen worden geleverd met handleiding en stappenplan. Zodat jij deze stap voor stap kunt volgen en er niets mis kan gaan. Doordat het zoveel bouwtekeningen zijn zit er altijd wel wat bij wat je zoekt. Zo zitten er ook verschillende loungebanken bij. Als voorbeeld kun je een pdf van de bouwtekening hieronder downloaden om te zien hoe een bouwtekening van het bouwtekeningenpakket eruit eruit ziet.

Dit bouwtekeningenpakket van meer dan 10.000 bouwtekeningen is verzameld door Fred Schouten. Hij is de laatste jaren bezig om een zo compleet mogelijk pakket samen te stellen zodat je nooit meer hoeft te zoeken.  En wat mij betreft is dat hem goed gelukt. Ik heb het aangeraden aan veel vrienden van me en die waren erg tevreden. Hij heeft ondertussen al honderden klanten geholpen.

Het is natuurlijk niet zo dat je nu in één keer klaar ben met je klus. Je zult er zelf ook wat voor moeten doen en de handen uit de mouwen steken. Maar het is altijd belangrijk in het achterhoofd te houden waarom je iets doet. Zodat je van je tuin en het mooie weer kan genieten. En dat moet wel motivatie geven en is het harde werken wel waard. Een goede klus vereist nu eenmaal inzet, maar doordat je weet waar je mee bezig ben en een duidelijk plan heb kan je veel sneller je klus afmaken wat het ook leuk maakt.

Het bouwtekeningenpakket wordt nu tijdelijk voor 50% korting aangeboden. Dus ik zou zeker even een kijkje nemen als ik jou was. Dat kan nooit kwaad.

Klik hier om naar de website van 10.000 bouwtekeningen te gaan!

Dan wens ik je nog veel klusplezier!

En laat me weten als je vragen of feedback heb. Ik hoor het graag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *