Schuifdeur maken, creëer iets unieks van je huiskamer

Schuifdeur makenZelf een schuifdeur maken voegt echt iets unieks toe aan je kamer. Waar je het ook zet het kan een speciale en leuke indruk geven aan je huis. Een kant en klare deur kopen is veel minder apart en nog duurder ook.

Maar dat hoeft zeker geen grote klus te zijn. Je kan dit rustig zelf maken en dat is nog leuk ook.  en schuifdeur kan niet alleen mooi maar ook heel praktisch zijn. In de winter kun je zo eenvoudig een kamer verwarmen en de warmte in die kamer houden en daar wordt je huiskamer ook nog knusser van.

Hieronder vind je een stappenplan om zelf een schuifdeur in elkaar te zetten. Zodat je gelijk aan de slag kunt en in een mum van tijd zelf een mooie schuifdeur hebt.

Continue reading →

Een schuurtje bouwen. Makkelijker dan je denkt, klik hier!

Schuurtje bouwenEen schuurtje bouwen om al je gereedschap en fietsen in te doen zodat ze lekker droog zijn en niet in de weg staan maar ze toch kunt pakken wanneer je ze nodig hebt. Een schuurtje is ideaal als opbergruimte en als stalling voor de fietsen. Maar meestal wordt een schuurtje bouwen als een onmogelijke opgave beschouwt. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met het juiste gereedschap, een goede bouwtekening en een duidelijk stappenplan kan ook jij een schuurtje bouwen.

Maar een goede bouwtekening met stappenplan vinden is nog niet zo makkelijk. De meeste bouwtekeningen en stappenplannen op internet zijn niet compleet en onduidelijk. Waardoor je uiteindelijk veel langer bezig bent dan gepland en teveel materiaal koopt. Hierdoor ben je ook nog eens meer geld kwijt. Continue reading →

Een veranda maken, dat kun je nu zelf doen met deze tips!

veranda makenWil je een lekker plekje waar je in de schaduw kan zitten maar toch van het mooie weer kan genieten. Dan is een veranda maken de ideale oplossing. Met een veranda kan je genieten van de zon maar als het even regent hoef je niet gelijk alles naar binnen te slepen.

 

De meeste mensen denken dat een veranda maken een onbegonnen klus is. En ik kan niet ontkennen dat het redelijk wat werk is en toch een aardig grote klus. Maar het is wel de moeite waard. Je kan er namelijk nog heel lang van genieten en het is zeker geen onbegonnen klus. Met het juiste stappenplan, gereedschap en motivatie kan ook jij een mooie veranda neerzetten en dat bespaart aardig wat kosten. Continue reading →

Nestkast maken voor de prachtige vogels van het voorjaar

nestkast makenWil je ook een nestkast maken zodat je alvast goed voorbereid bent voor het voorjaar en de prachtige vogels kan bewonderen.

Maar weet je niet waar je moet beginnen met het maken van een vogelhuisje en zoek je duidelijkheid in de berg aan informatie op internet. Dan vind je hier wat je zoekt.

Ik heb een stappenplan beschreven en alles uitgezet waar je allemaal op moet letten bij het maken van een nestkast en het beslissen wat voor vogels je in je tuin wilt hebben. Continue reading →