Steigerhout bed maken. Tips en advies om direct aan de slag te kunnen!

Steigerhout bed makenLekker genieten en slapen op een bed dat je helemaal zelf hebt gemaakt . Wie wil dat nou niet? Er zijn talloze manieren om een steigerhouten bed te maken. Van tweepersoonsbedden en kinderbedden tot bedden met lades eronder. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil jij een steigerhout bed maken maar je weet niet precies hoe? En weet je niet hoe je moet beginnen. Een steigerhout bed maken doe je natuurlijk niet zomaar. Daar gaat wat tijd en energie in zitten. Echter is het resultaat vaak prachtig en kun je er nog heel lang van genieten.

Als jij bereid bent om flink aan de slag te gaan maar ook een indrukwekkend resultaat neer te zetten ben je bij het goed adres. Het resultaat is vaak veel mooier dan de goedkopere IKEA producten. Natuurlijk heeft IKEA ook wel goede kwaliteit bedden maar die zijn vaak al een stuk duurder.

Daarom is het een goed idee om zelf een steigerhouten bed te maken. Klik hier als je gelijk aan de slag wilt. Of lees eerst even door wat er allemaal bij komt kijken. Ook kun je dit stappenplan volgen om een bedombouw te maken.

Een steigerhout bed maken hoe doe je dat?

Om een verbluffend resultaat neer te zetten zijn er wel een aantal dingen die je moet weten. Om er een geslaagde klus van te maken hoef je echter geen professional te zijn. Het is ook goed te doen voor de beginnende klusser.

Aan de hand van een duidelijk stappenplan een goede bouwtekening en duidelijke instructievideo’s kan ook jij een mooi bed bouwen.

Maar vaak ontbreken bij de meeste websites een goed en overzichtelijke stappenplan met bouwtekening. Dit zorgt voor veel overbodig zoeken en speuren op het internet. Ook zijn er veel bouwtekeningen die niet gedetailleerd genoeg zijn of ontbrekende informatie hebben. Waardoor het niet duidelijk is wat alle maten zijn en je daardoor zelf wat moet improviseren wat wel eens mis kan gaan. Dit zorgt ervoor dat je weer langer bezig bent dan gepland en je minder zin krijgt in het project.

Met een duidelijke bouwtekening en stappenplan bespaar je veel tijd doordat je gelijk ziet wat je moet doen. Hierdoor zaag je geen planken meer verkeerd en bespaar je kosten doordat je zo min mogelijk materiaal hoeft weg te gooien. Zo kun je met minder moeite en tijd toch hetzelfde resultaat behalen.

Waar moet een goede bouwtekening aan voldoen?

Op een heldere bouwtekening staat alles duidelijk aangegeven zodat je weet waar je moet zagen en boren. De lengtes van elke plank of balk die je tegenkomt en ook de afstand van de gaten die je moet boren inclusief materialenlijst staan erop. Zodat je precies weet wat je van te voren nodig hebt en niet meer terug hoeft naar de  winkel om nieuwe spullen te halen.

Steigerhout bed maken
Kinderbed van steigerhout

Daarnaast staat er stap voor stap welke planken je aan welke moet schroeven zodat alles te begrijpen is. En er niks aan het toeval wordt overgelaten.

Hier zie je een voorbeeld van een goede bouwtekening  voor een tweepersoons bed die alle maten aangeeft die je nodig hebt. Het kan echter zijn dat deze bouwtekening niet het ontwerp was wat je in je gedachte had.

Dan heb ik de oplossing voor je. Ik laat iets zien waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar goede bouwtekeningen.

Waar vind ik meer goede bouwtekeningen?

Heb je meer variatie nodig. Dan raad ik je aan om het bouwtekeningenpakket van Fred Schouten eens te bekijken. Hierin vind je complete en goede bouwtekeningen met een duidelijk stappenplan. Het is voor elk niveau en hij heeft meer dan 10.000 bouwtekeningen dus je hoeft nooit meer voor een nieuwe bouwtekening te zoeken. Steigerhout bed maken

Het is dus niet nodig om veel tijd en energie te verspillen aan onnodige fouten door incomplete bouwtekeningen.

Al vele mensen hebben gebruik gemaakt van dit product en zijn zeer tevreden. Fred is een ervaren klusser die veel praktijk ervaring heeft en weet wat hij doet. Zodat hij je de nodige informatie kan geven als je vragen hebt.  Ik miste zelfs een keer een bouwtekening en die heeft hij me daarna gegeven en in het pakket opgenomen.

Lees mijn review op de website voor meer informatie over het product en hoe het in elkaar steekt. Ik heb zelf veel projecten voltooit met deze bouwtekeningen.

Natuurlijk zal het er niet voor zorgen dat je klus zomaar geklaard is. Je zult nog steeds zelf hard moeten werken en je best moeten doen voor een mooi resultaat. Je zult wel inzet moeten tonen. Maar het resultaat mag er dan ook eens zijn en je zult er nog lang van kunnen blijven genieten.  Voor niets gaat de zon op.

Maar het is wel het meest volledige bouwpakket wat er te vinden is en je bent zo nooit meer aan het zoeken voor nieuwe bouwtekeningen. En hebt altijd support en een compleet stappenplan beschikbaar om elke klus een geslaagd project te laten worden.Steigerhout bed maken

Het jammere is echter dat het aanbod van Fred’s bouwpakket maar tijdelijk beschikbaar is daarom is het belangrijk om niet te wachten. En nu actie te nemen.

Hij bied echter een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie aan. Dus er valt helemaal niets te verliezen

Ga nu naar de website van Fred Schouten voor 10.000 bouwtekeningen!(tijdelijke actie)

Of loop het voordeel mis en blijf lang op het internet zoeken voor bouwtekeningen.